ÇORUM / MERKEZ - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Mrt

Türkçe Öğretmenimiz Ömer Faruk SEYREK rehberliğinde öğrencilerimiz Kütüphane ziyareti gerçekleştirdi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma haftası etkinlikleri için Öğrencilerimiz Devlet Tiyatro Salonunda Yazar Vehbi VAKKASOĞLU’nun Akif Dede kitabı okuma finaline katıldı

Şbt

Okul sporları Flor Curling il birinciliği küçükler kategorisinde küçük erkek ve küçük karma takımımız il dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi çalıştıran Beden Eğitimi Ö-öğretmenimiz Şeyda Zengin Topuz’u tebrik ediyoruz.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimize TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ÇOROBOT takımı öğrencileri tarafından okul tanıtımı yapıldı.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kübra Özdemir tarafından yürütülen "I'm ın Control Of My Emotions"(Duygularımı Kontrol Ediyorum) adlı e Twinning Projesi  kapsamında Nisan Ayı içerisinde öğrencilerle birlikte Olumlu duyguları fark etmelerine yönelik "Duygu Kutusu" etkinliği, Olumsuz duygularla baş etme becerilerine yönellik etkinlik, Öğretmen Chatroom ve Öğrenci Webinarı yapıldı.

Sakarya ilinde düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonasında kendi kilolarında

Türkiye 1. Olan

Mertcan Ceylan

İshak Uysal

Ve Türkiye ikincisi olan Berra Şahin isimli öğrencimizi ödüllendirdik.